iPhone 6s abonnement

De camera van de iPhone 6De Amerikaanse smartphone fabrikant uit Cupertino, Californië heeft een krachtige smartphone gelanceerd in hetzelfde jasje als zijn voorganger. Aan de buitenkant ziet niemand het er van af dat je met de allernieuwste iPhone over straat loopt, maar Apple heeft er alles aan gedaan om het toestel op alle fronten beter te maken. Het beste van Apple hadden we vorige jaar al gezien, dit jaar komt Apple met een nog veel betere versie van de iPhone. Apple overtreft met de iPhone 6s ieders verwachting.

Het heeft een jaar geduurd voordat Apple met de nieuwe iPhone op de proppen kwam. De afgelopen jaren presenteerde Apple altijd haar nieuwe smartphones in het najaar en dit jaar is dat wederom het geval. Apple heeft de iPhone 6s dan eindelijk aan gekondigd en dan wil je het toestel ook zo snel mogelijk in handen hebben. Maar goedkoop is de iPhone 6s niet. Gelukkig kun je ook een mobiel abonnement afsluiten en dan kun je de iPhone 6s wel goedkoop kopen.

De mobiele telefoon abonnementen in Nederland zijn verandert. De telecomproviders hebben ons jarenlang misleid en omdat in de toekomst niet meer te doen kun je nu duidelijk zien wat je daadwerkelijk betaalt voor je belminuten, sms’jes en data en daarnaast is het nu inzichtelijk wat je maandelijks voor je smartphone kwijt bent als je een abonnement afsluit.

Vergelijk iPhone 6s aanbieders en bespaar

iPhone 6s is razend populair en vrijwel alle telecomproviders en telecom webshops biedt de nieuwe iPhone te koop aan in combinatie met een abonnement. Doordat er heel veelaanbieders zijn kun je de verschillende aanbieders vergelijken op prijs van een mobiel abonnement voor de iPhone 6s. Vergelijk iPhone 6s abonnementen en bespaar op je maandelijkse mobiele telefoonkosten.


Comments are closed.

Back to Top ↑