iPhone 6s Kopen

apple storeDe iPhone 6s wordt na alle waarschijnlijkheid in het najaar gepresenteerd. De nieuwe smartphone van Apple heeft een kleine upgrade gekregen ten opzichte van de vorige generatie. Aan de buitenkant is de upgrade niet waar te nemen, want Apple heeft er voor gekozen om het design van de smartphone niet aan te passen. Intern in de smartphone zijn juist alle veranderingen war te nemen. Apple heeft het toestel voorzien van een enorm krachtige processor en het is ook nog eens heel energiezuinig. Daarnaast is de camera voorzien van een upgrade en het beeldscherm van de iPhone 6s heeft eveneens een upgrade gekregen.

De iPhone 6s heeft nu een schermresolutie van 1920×1080 pixels. Dit is een Full HD resolutie. De iSight camera is nog steeds voorzien van 8 megapixels maar het is wel uitgerust met een optische beeldstabilisatie (OIS) hierdoor kunnen nog mooiere foto’s gemaakt worden. Het kloppend hart van het toestel is de nieuwe A9 processor in combinatie met een A9 coprocessor. Het werkgeheugen van de iPhone 6s is verhoogt van 1GB naar 2GB. Met deze veranderingen is de iPhone 6s wederom stukken beter geworden dan zijn voorganger.

Goedkoop iPhone 6s kopen

De iPhone 6s behoort toe aan het high-end segment en hierdoor is de smartphone niet goedkoop te koop als los toestel. De iPhone 6s is verkrijgbaar vanaf 699 euro. Wil je het toestel goedkoop kopen dan is het mogelijk om een iPhone 6s abonnement af te sluiten. Met een dergelijk abonnement koop je de smartphone voordelig omdat je de smartphone maandelijks betaalt, je betaalt het dus in termijnen. Het is mogelijk dat je eenmalig een bedrag moet betalen bij het afsluiten van een abonnement en de rest van het bedrag moet je dan betalen in termijnen. Hier op de website vind je exact waar je het goedkoopst de iPhone 6s kunt kopen.


Comments are closed.

Back to Top ↑