iPhone 6s los toestel

Ben je geïnteresseerd in het kopen van de iPhone 6s? Dan kun je de smartphone kopen in combinatie met een mobiel telefoon abonnement of als los toestel. De iPhone 6s heeft een hoog prijskaartje en daarom kiezen de meeste mensen ervoor om het toestel in combinatie met een mobiel abonnement aan te schaffen. Wil je echter niet vastzitten aan een langdurig en duur mobiel abonnement dan kun je veel beter de iPhone 6s los kopen.
Als je de iPhone 6s als los toestel koopt dan heb je veel meer vrijheid en dat biedt de mogelijkheid om maandelijks te besparen op je mobiele telefoonkosten. Je kunt namelijk een goedkoop sim only abonnement afsluiten waardoor je veel goedkoper uit bent dan met een normaal mobiel telefoon abonnement. De prijs van de iPhone 6s is voor veel mensen een doorn in het oog want je betaalt 699 euro voor de goedkoopste versie.

Vergelijken van aanbieders

Er zijn ontzettend veel aanbieders die de iPhone 6s aanbieden. Dit biedt jou de mogelijkheid om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op prijs. Zo kun je misschien toch nog goedkoop de iPhone 6s los kopen. De grotere providers in Nederland bieden de iPhone 6s als los toestel te koop aan, maar je kunt ook terecht bij telecom webwinkels zoals Belsimpel.nl, Studentmobiel.nl en GSMwijzer. Andere online winkels die de iPhone 6s simlockvrij aanbieden zijn Mediamarkt, Bol.com en CoolBlue. De verkoopadviesprijzen van de verschillende modellen zijn:
• iPhone 6s 32GB 699 euro
• iPhone 6s 64GB 799 euro
• iPhone 6s 128GB 899 euro


Comments are closed.

Back to Top ↑