Nieuws

Geplaatst op juli 7th, 2015 | door Carlijn de Witte

0

Design iPhone 6s zelfde als iPhone 6

Het komt wellicht niet echt als een verassing maar het design van de iPhone 6s is exact aan die van zijn voorganger. Er zijn onlangs nieuwe foto’s opgedoken waar het design van mogelijk iPhone 6s op te zien is. Ondanks dat het uiterlijk niet verandert, zal Apple inwendig heel veel veranderen bij de aankomende iPhone.

9to5Mac heeft foto’s in handen gekregen waar vermoedelijk de iPhone 6s in vol ornaat is te bewonderen. Er is op de beelden weinig nieuws te zien, want het toestel ziet er identiek uit als de iPhone 6. Een bron heeft aan 9to5Mac gemeld dat het toestel in breedte en dikte nauwelijks verschilt met de vorige generatie.

De foto’s maken tevens direct een einde aan de geruchten dat iPhone 6s zal beschikken over een dubbele camera. Het is duidelijk te zien dat de vormgeving hetzelfde is want dezelfde openingen zijn aanwezig voor de camera, led-flitser en de microfoon. De antenne strepen zijn ook nog steeds te zien en dat terwijl verschillende geruchten suggereerden dat Apple de antenne strepen niet meer zichtbaar zou maken bij iPhone 6s.

De echte veranderingen aan de iPhone 6s en iPhone 6s Plus moeten intern gezocht worden. Er komt mogelijk een nieuwe chip want de bevestigingsplekken zijn anders geplaatst. Dit is ook niet gek want doorgaans krijgen nieuwe iPhones een nieuwe chipset.

De mogelijke release datum voor de iPhone 6s is medio september. De exacte release datum kunnen we op dit moment nog niet melden. Uitgaande van de afgelopen jaren kunnen we verwachten dat Apple op een dinsdag ergens begin september de Keynote organiseert en dat de nieuwe toestellen een week of twee later te koop zijn.
Comments are closed.

Back to Top ↑