Nieuws no image

Geplaatst op mei 10th, 2016 | door Carlijn de Witte

0

Geld besparen op een smartphone

Bent u van plan om een nieuwe telefoon aan te schaffen? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om toch een paar tientjes of zelfs tot wel honderd euro te besparen op het toestel. Wij zullen u op de hoogte brengen van een aantal tips voor het besparen op de aankoop, zodat u nog wat geld overhoudt voor andere dingen. Wij wensen u allereerst veel succes met de aankoop van een nieuwe smartphone.

Huidige telefoon

Heeft u nog een telefoon liggen? Dan is het verstandig om deze eerst te verkopen en hierna pas een nieuwe telefoon aan te schaffen. Op deze manier zult u een deel van de kosten kunnen dekken en ervoor zorgen dat het aankoopbedrag dus een stuk lager zal liggen. U kunt uw telefoon aan een bekende verkopen wat natuurlijk het makkelijkst is, maar u kunt het ook doen via één van de vele platforms zoals Marktplaats.

Er zijn tegenwoordig ook veel aanbieders die een stuk gemakkelijker zijn met het inruilen van een telefoon. Levert u een oude telefoon in? Dan zult u korting krijgen op een nieuw toestel. Zij zullen echter kijken naar de functionaliteiten en het uiterlijk van de telefoon. Is het uiterlijk niet meer zoals voorheen? Dan zal het inruilbedrag niet van een dermate hoog bedrag zijn.

Oudere modellen

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan moet u er ook over nadenken om een wat ouder model aan te schaffen. Dit hangt natuurlijk van de gewenste functionaliteiten af, maar er zijn alsnog genoeg mogelijkheid. Zoals het kiezen voor een iPhone 5S in plaats van een iPhone 6S. De functionaliteiten zullen niet groots verschillen van de toestellen alleen het verschil in uiterlijk zal overduidelijk zijn.

Een kapotte telefoon

Heeft u een defecte telefoon en bent u van plan om een nieuwe aan te schaffen? Dan raden wij u aan om allereerst te kijken of deze gerepareerd kan worden. Bijvoorbeeld een Apple reparatiebedrijf zal u gemakkelijk kunnen vinden en in sommige gevallen is het financieel een stuk aantrekkelijker om uw telefoon door zo’n bedrijf te laten repareren. Deze organisaties zullen uw telefoon met zorg behandelen, zodat u daarna weer op een normale manier met de telefoon kunt werken.
Comments are closed.

Back to Top ↑