Nieuws

Geplaatst op juni 17th, 2015 | door Carlijn de Witte

0

iOS 9 ondersteunt Force Touch

Er gingen al geruime tijd geruchten rond met betrekking tot Force Touch voor iPhone 6s. We kunnen nu mededelen dat iOS 9 ondersteuning biedt voor Force Touch en dat betekent dat iPhone 6s en iPhone 6s Plus mogelijk voorzien worden van de nieuwe innovatieve technologie.

Met Force Touch kun je de iPhone-interface op een totaal nieuwe manier bedienen. De nieuwe technologie kan zien hoe hard je op het scherm drukt en dit zorgt voor heel veel nieuwe mogelijkheden. Force Touch is op dit moment al geïntegreerd in Apple Watch en de trackpad van de nieuwe MacBook 12-inch en vernieuwde MacBook Pro.

Applicatie ontwikkelaars zijn blij dat Force Touch naar iPhone 6s en iPhone 6s Plus komt. Door de nieuwe technologie kunnen app-ontwikkelaars Force Touch gebruiken waardoor er een totaal nieuwe bediening gebruikt kan gaan worden. In apps kunnen nu harde en zachte drukken onderscheiden worden en dat geeft applicatie ontwikkelaars de mogelijkheid om nieuwe functies toe te passen in de apps.

Bij iOS 9 ligt de focus voornamelijk op kwaliteit en verbetering. iOs 9 zal in het najaar gedownload kunnen worden. iPhone 6s en iPhone 6s Plus zullen vanaf de fabriek voorzien worden van het nieuwe mobiele besturingssysteem. De nieuwe generatie van de iPhone ligt mogelijk eind september in Nederland in de winkel.
Comments are closed.

Back to Top ↑