Nieuws

Geplaatst op mei 27th, 2015 | door Carlijn de Witte

0

Wordt de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in augustus onthuld?

De doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo heeft weer eens van zich laten horen. De analist verwacht namelijk dat Apple de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in augustus gaat presenteren, een maand eerder dan Appel normaal gesproken nieuwe iPhone lanceert.

Doordat Apple kiest voor het releasen van de nieuwe generatie in augustus kan het high-end toestel al in september in de schappen liggen. Apple heeft zelf zoals het vrijwel altijd gaat niet gereageerd op de berichten en daarom is het nog allerminst zeker dat Apple kiest voor een vervroegde release van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

De exacte reden voor de vervroegde release is volgens de marktanalist het feit dat grootste concurrent Samsung rond deze periode ook de Galaxy Note 5 gaat aankondigen. Waarschijnlijk wordt dit toestel tijdens de IFA Berlijn aangekondigd en deze vindt plaats van 4 tot en met 9 september. Door de iPhone 6s en iPhone 6s Plus een maand eerder te releasen wil Apple zijn grootste concurrent sneller af zijn.

De iPhone 6 en iPhone 6 werden aan het begin van september 2014 gepresenteerd en enkele weken later waren de nieuwe smartphones verkrijgbaar in Nederland. Waarschijnlijk zullen de iPhone 6s en iPhone 6s Plus eind september 2015 verkrijgbaar zijn in Nederland. Dit heeft te maken met het feit dat Nederland pas bij de twee ronde zit aan wie Apple die nieuwe smartphones uitlevert.
Comments are closed.

Back to Top ↑