iPhone 6s Prijs

Het duurt nog even voordat de iPhone 6s in Nederland te bestellen is, maar we kunnen de prijs van het toestel al wel met enige zekerheid kenbaar maken. De iPhone 6s zal wederom een verkoopsucces worden, al wordt het waarschijnlijk geen succes zoals vorig jaar bij iPhone 6. Ieder jaar als Apple een nieuwe generatie presenteert lijkt het wel of de hele wereld heeft gewacht op de komst van een nieuwe iPhone. Het is het gesprek van de dag.

Er zijn ook heel veel mensen die de iPhone wel graag willen kopen maar hier niet het geld voor over hebben. Want een iPhone 6s kopen is een rib uit je lijf. De iPhone 6s prijs liegt er niet om, maar dat kun je verwachten bij een smartphone in het high-end segment. Naar verluid zal de prijs voor de nieuwe generatie er als volgt uit zien:

  • iPhone 6 16GB 699 euro (onder voorbehoud)
  • iPhone 6 64GB 799 euro (onder voorbehoud)
  • iPhone 6 128GB 899 euro (onder voorbehoud)

Het is absoluut geen pretje om de iPhone 6s al los toestel te kopen. Voor de goedkoopste uitvoering betaal je zevenhonderd euro dat is niet een bedrag dat iedereen zomaar onder zijn of haar kussen heeft liggen. Toch loopt iedereen met een iPhone 6s, maar dat komt omdat de meeste mensen de smartphone aanschaffen in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. De verkoopadviesprijs hoeft dan niet in één keer voldaan te worden, maar wordt betaald in termijnen.

Beschikbaarheid iPhone 6s

Zodra de iPhone 6s in Nederland verkrijgbaar zal zijn wordt het wederom een storm loop verwacht. Al dagen van te voren liggen enthousiaste Apple fans voor de Apple Store te wachten. Ze kunnen immers niet wachten om het toestel te kopen. De iPhone 6s zal in Nederland beschikbaar komen in de kleuren Space Grey, Silver en Gold. De mogelijke uitlever datum voor de nieuwe smartphone is de eerste week van oktober.


Comments are closed.

Back to Top ↑