iPhone 6s Review

Apple heeft de iPhone 6s nog niet aangekondigd. Deze review berust niet op de werkelijkheid, het heeft betrekking op de geruchten omtrent de nieuwe telg van Apple. Zodra de iPhone 6s officieel door Apple onthuld is en wij het toestel volledig hebben kunnen testen vind je hier een volledige review over de iPhone 6s.

De iPhone 6s krijgt na alle waarschijnlijkheid een nieuwe processor, iSight-camera, Force Touch en vernieuwde Touch ID. Met al deze vernieuwingen is de iPhone 6s de smartphone must have voor 2015/2016. Als je de iPhone 6s koopt ben je er zeker van dat je ook in de toekomst met een fantastisch en krachtige smartphone rondloopt. In deze iPhone 6s review kom je echt alles te weten over de iPhone 6s!

Ieder jaar weet Apple weer alle aandacht op zich te vestigen als het Amerikaanse bedrijf met een nieuwe generatie van de iPhone op de proppen komt. Zodra de zomer aanbreekt kijkt iedereen alweer reikhalzend uit naar het najaar want dan presenteert Apple veelal de nieuwe iPhone. De iPhone 6s is wederom op diverse punten verbeterd en hierdoor kun je nog jaren vooruit met de iPhone 6s. je zult absoluut geen spijt krijgen als je de iPhone 6s koopt!

Design

Aan het design van de iPhone 6s is vrijwel niets veranderd. Het enige wat er veranderd is heeft te maken met het toevoegen van een nieuwe kleur. De iPhone 6s is niet verkrijgbaar in drie maar in vier schitterende kleuren. Naast de standaard kleuren Space Grey, Silver en Gold komt Apple dit najaar ook met de iPhone 6s roségoud. Apple zou deze kleur aan het assortiment toevoegen omdat ook de Apple Watch verkrijgbaar is in deze schitterende kleur.

Processor

Apple heeft de iPhone 6s voorzien van een nieuwe A9-processor. Deze nieuwe processor is nog sneller dan zijn voorganger. De A9-chip levert uitermate goede en krachtige prestaties en is ondanks alles buitengewoon energiezuinig. Dit heeft te maken met het feit dat de A9-processor ondersteund wordt door een M9-coprocessor. Apple heeft ook het werkgeheugen van de iPhone 6s verdubbeld waardoor je nog sneller kunt multitasken.

Camera

De iSight-camera van Apple gooit al jaren hoge ogen. De iPhone 6s krijgt na alle waarschijnlijkheid voor het eerst meer megapixels en hierdoor kun je nog mooiere foto’s maken met je iPhone. De iSight-camera krijgt na alle waarschijnlijkheid een 12-megapixelsensor met RGBW-technologie. Hierdoor kun je zelfs prachtige foto’s maken in slechte lichtomstandigheden.

Oordeel

Als we de geruchten moeten geloven is de Apple iPhone 6s een flinke stap voorwaarts, maar wij verwachten dat het vooral kleine upgrades zijn ten opzichte van de iPhone 6. De grote veranderingen zullen waarschijnlijk nog een jaar op zich laten wachten, maar als Apple de concurrentie voor wil blijven zal het innovatief moeten zijn.


Comments are closed.

Back to Top ↑